Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Dentafit yksilölliset JÄÄKIEKKOHAMMASSUOJAT
nyt Hockey Basen kautta!
Dentafit nyt Hockey Basesta extra-edulla!
Dentafit on Suomen Jääkiekkoliiton virallinen palvelukumppani Dentafit on Suomen jääkiekkoliiton virallinen palvelukumppani
Miksi hankkia yksilölliset Dentafit hammassuojat?
Hammassuojissa on erityisesti jääkiekkoon suunniteltu rakenne

DENTAFIT
Hockey Base haluaa tarjota pelaajalle ratkaisuja, jotka tekevät treenaamisesta ja pelaamisesta mukavaa ja turvallista, ja sen takia kauttamme saa nyt tilattua Dentafit jääkiekkohammassuojia - Koska sekä me että Dentafit uskovat tähän tuotteeseen, tarjotaan nyt Hockey Basen QR-koodin kautta tilattuihin hammassuojiin 30 päivän täydellinen rahat takaisin tyytyväisyystakuu!

Nämä hammassuojat istuvat loistavasti juuri sinulle, ja tuntuvat lähes huomaamattomilta. Jos hammassuojat ovat aiemmin tuntuneet huonosti istuvilta, tai puhetta ja hengitystä häiritseviltä, niin nyt on tarjolla sekä loistavasti istuvat, että jääkiekkoilijan vaatimuksia ja turvallisuutta silmällä pitäen suunitellut hammassuojat!
QR-koodi Hockey Base etuun

Skannaa tai klikkaa QR-koodi ja hyödynnä 30 päivän täysi tyytyväisyystakuu.
Dentafit hammassuojan hinta 395e sisältää skannauksen kliinisen kustannuksen sekä yksilöllisen Dentafit HockeyPro hammassuojan valitsemassasi värissä.Lisäksi Hockey Basen asiakkaana saat hammassuojalle pidennetyn 30 päivän tyytyväisyystakuun. Ostaminen on riskitöntä koska saat rahasi 100% takaisin jos et ole tyytyväinen hammassuojaasi.