Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi

Juniori-KalPa ry ja the Hockey Base monivuotiseen yhteistyöhön

Kotimainen jääkiekkoilun erikoiskauppaketju Hockey Base ja Juniori-KalPa Ry ovat solmineet vuodet 2021-24 kestävän yhteistyösopimuksen. Sopimus on luonnollista jatkumoa Liiga-KalPan kanssa aloitettuun yhteistyöhön ja takaa varman ja vaivattoman toiminnan junioreiden seura-asujen ja varusteiden hankinnan suhteen KalPassa tulevina vuosina.Kuopion Kalpa ja Hockey Base yhteistyöhön

Yhteistyö on merkityksellinen, onhan osapuolina yksi Euroopan suurimmista ainoastaan jääkiekkoon keskittyneistä erikoiskauppaketjuista ja valmennuspalveluita tarjoava Hockey Base sekä yksi Suomen suurimmista junioriseuroista jopa noin 1400 lunastetun pelipassin voimin operoiva juniori-KalPa ry (2021), joka on Olympiakomitean toimesta valittu Vuoden Tähtiseuraksi 2020.

Juniori-KalPalla on toimintaa ja joukkueita usealla tasolla ja sen kilpa- sekä akatemiajoukkueet pelaavat ikäluokkiensa kilpasarjassa tavoitellen vuosittain mitaleja SM-sarjoissa. Lisäksi KalPan naiset pelaavat Naisten Liigassa ja seuran tyttökiekko on viime vuosina ollut kovassa nosteessa. Vahvan kilpatoiminnan lisäksi Juniori-KalPa ry tarjoaa joukkueita myös kevyempään harjoitteluun ja harrastamiseen. Harrastajia löytyy aina luistelu- ja kiekkokouluista aktiiviseen aikuisten ja nuorten harrastekiekkoon asti.

Juniori-KalPa toimii tiiviissä yhteystyössä KalPa Hockeyn kanssa, tuottaen vuosittain pelaajia KalPan Liiga-joukkueeseen. Yhdessä ne muodostavat KalPa-yhteisön, jonka juuret ovat vuonna 1929 perustetussa emoseurassa. Juniori-KalPa huolehtii myös hyvistä harjoitteluolosuhteissa olemalla Tuplajäät Oy:n pääomistaja. Tuplajäät Oy:llä on kaksi kaksirataista jäähallia: Vuonna 2000 valmistunut Toivalan jäähalli ja vuonna 2019 käyttöönotettu Lippumäen jäähalli.

Hockey Base on vuonna 2011 perustettu ainoastaan jääkiekkoon erikoistunut 14 myymälän (02/2021) myymäläketju ja Vantaan ympärivuotinen jääkiekon harjoituskeskus, josta löytyy mm. oma jäähalli. Toimintamme perustuu vahvaan ja jatkuvasti kehittyvään ammattitaitoon jääkiekkoilusta ja sen varusteista. Myyjiemme koulutuksessa mm. käytetään hyväksi harjoituskeskuksemme valmentajien viimeisin tietotaito pelaajien yksilötaitojen vaatimuksista ja niiden tuomista muuttuvista tarpeista varusteiden, kuten mailojen ja luistimien osalta.

Sloganimme ”Jääkiekon Uusi Aikakausi” tarkoittaa meille sitä, että olemme jatkuvasti mukana kehittymässä ja kehittämässä jääkiekkoa ja pysymme aina mukana aallon harjalla. Meidän kanssamme uusi normaali on esim. luistinskannerit, joita löytyy niin Bauerin, CCM:n kuin Truen luistimiin, myymälöiden mailan testauspaikat sekä täyden palvelun FBV-centerien luistimien ja terien muotoilut, muokkaukset ja huoltotyöt. Me emme tee näistä asioista isoa numeroa, sillä meillä ne kuuluvat normaaliin palvelupakettiin.  Kaiken tämän lisäksi tarjoamme myymälöissämme kauden aikana mahdollisuuden ammattivalmentajien tekemiin mailafittauksiin. Näissä tapahtumissa käydään sekä pelaajan että mailan osalta läpi laukaisutilanne, ja pystytään ratkomaan mahdollisia ongelmatilanteita ammattivalmentajan opastuksella.

Meidän Uusi Aikakausi on sitä, että meillä käydessämme voit olla varma, että saat juuri sinulle parhaan vaihtoehdon etsimistäsi tuotteista ja palveluista.

Juniori-KalPan kotisivut >>

Hockey Base Kuopion myymälä löytyy inhouse-liikkeenä Kuopion Kauppakadun Carlsonin tavaratalon katutasolta. Hockey Base toimii tutun ammattitaitoisen henkilökuntansa pyörittämän itsenäisenä myymälänä osana Hockey Base ketjua, vaikka tilat sijaitsevatkin Carlsonin sisällä.