Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
PRO KEY COACH
| Hockey Base |
Vie pelisi yksilöllisyys uudelle tasolle!
Ymmärrä paremmin miten kroppasi ja mielesi toimii yhdessä, ja opi tekemään vahvempia ja omia luonnollisia toimintamallejasi tukevia ratkaisuja pelitilanteissa.
SEURAAVA Pro Key Coach profilointi Vantaalla 17.-19.1.2022 >>
Pro Key Coach Benoit Pont Hockey Basessa profiloimassa Yohan Auvitua
Benoit Pont on entinen ammattilaisjääkiekkoilija, joka on toiminut pelaajauransa jälkeen pitkään osana Sveitsin jääkiekkomaajoukkueen valmennustiimiä, mihin hän kuuluu edelleen. Pont on myös Pro Key Coach profilointi- ja valmennusjärjestelmän kehittäjä.

Aktiivisuosinaan Pont havahtui huomaamaan, että kaikki joukkueharjoitteet eivät tukeneet hänen luontaista tapaa pelata, eivätkä välttämättä tukeneet hänen omia vahvuusalueitaan, jotta hän saisi itsestään parhaan mahdollisen tuloksen ulosmitattua. Tämän ajatuksen herättämänä hän alkoi kehittää tapaa tunnistaa erilaisia perusominaisuuksia, joilla on merkitystä jääkiekossa ja luokitella niitä (esimerkiksi kumpi puoli pelaajalla on dominoivampi).

Samalla alkoi kehitystyö oikeanlaisten harjoitteiden rakentamiseksi tietyntyyppisille pelaajille. Vuosien tutkimus- ja kehitystyön tuloksena on syntynyt Pro Key Coach, jota hyödyntää mm. Roman Josi (Nashville Predatos) ja Nino Niederreiter (Carolina Hurricanes). Nyt tämä yksilön ominaisuudet ja henkilökohtaiset vahvuus- sekä heikkousalueet tunnistava ja hyödyntävä valmennuskokonaisuus on saatavilla Suomessa Hockey Basesta!

Pro Key Coach profilointi
Vantaan treenikeskuksessa 17.-19.1.2022

Hyödynnä nyt tutustumistarjous ja tule profiloitavaksi:
Benoit Pont saapuu Suomeen maanantaina 17.1.
Aikoja on varattavissa:
Maanantai 17.1. klo 12 ->
Tiistai 18.1. klo 12 ->
Keskiviikko 18.1. klo 12 ->


Hockey Base ja Helsingin IFK monivuotiseen yhteistyöhön
Profiloinnin suorittaa Benoit Pont, ja se kestää noin 60 minuuttia. Mukaan on hyvä varata sisäliikuntavarustus, omat hanskat ja maila. Noin puolet ajasta käytetään profilointiin, eli pelaajan ominaisuuksien läpikäymiseen erilaisten kevyiden fyysisten testausten avulla. Tämän jälkeen siirrytään jääkiekko-osuuteen, missä käydään harjoitteita ja luonnollisia ratkaisumalleja läpi eri tilanteisiin. Tämän avulla pystytään samalla vahvistamaan profiloinnin tulos.

Noin tunnin jälkeen pelaajalla on entistä paremmat edellytykset tunnistaa ja vahvistaa omia luonnollisia ominaisuuksia harjoitus- ja pelitilanteissa. Tämä on loistava apu esim. loukkaantumisten ehkäisemiseksi sekä oman pelin kehittämiseksi seuraavalle tasolle.
HUOM: Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti
Pro Key Coach Profilointi
NYT 40e (90e)
Ilmoita itsesi mukaan heti:
Pro Key Coach kehittäjä Benoit Pont Pro Key Coach kehittäjä Benoit Pont Pro Key Coach kehittäjä Benoit Pont