Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi

Rovaniemen-Kiekko, CCM ja the Hockey Base monivuotiseen yhteistyöhön

Hockey Base vahvistaa asemaansa valtakunnan ykköskenttäläisenä myös Pohjois-Suomessa: Hockey Base ja CCM ovat yhdessä tukemassa Rovaniemen Kiekkoa (RoKi) ja seuran toimintaa aina edustusjoukkueista pienimpiin junioreihin asti seuraavat neljä vuotta nyt solmitun kolmikantaisen yhteistyösopimuksen myötä. Sopimus astuu voimaan 1.5.2021.Rovaniemen Kiekko, CCM ja the Hockey Base monivuotiseen yhteistyöhön
Rovanimen Kiekko
RoKi on vuodesta 1979 Lapin läänin pääkaupungissa toiminut jääkiekon erikoisseura, jonka edustusjoukkue on mm. kahdesti voittanut Suomi-Sarjan mestaruuden ja ollut kerran sarjassa toinen. Tällä hetkellä RoKi miesten edustus pelaa Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestistä, U20 ja U16 joukkueet pelaavat SM-sarjaa ja RoKi naiset pelaavat naisten korkeimmalla tasolla Naisten Liigaa.
Junioritoiminnassa Rovaniemen Kiekko ry:n tehtävänä on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa oman taitotasonsa ja halunsa mukaan turvallisessa ympäristössä huipputason kilpasarjoista aina harrastepeleihin asti. Lisäksi seura tukee toiminnallaan Rovaniemen alueella vanhempia lasten ja nuorten kasvatustyössä. Seuran laadukas juniorityö on mm. huomioitu vuonna 1997 Nuori Suomi sinettiseura -tunnuksella. Roki oli täten Lapin ensimmäinen jääkiekon sinettiseura ja samalla Suomen kymmenes. Laadukkaan ja monipuolisena toimijana RoKi tuottaa jääkiekkoon liittyvän kilpa- ja harrastetoiminnan lisäksi lapsille, nuorille ja työyhteisölle suunnattuja hyvinvointipalveluja.

CCM – ALL OUT
Jääkiekkomaailman vahvimpia ja perinteikkäimpiä toimijoita oleva CCM toimii uuden kolmikantasopimuksen myötä yhteistyössä RoKi:n kanssa varmistaen, että seuran pelaajilla on käytössään huippulaadukkaat CCM mailat, luistimet, kypärät ja muut varusteet vaivattomasti Rovaniemen Hockey Basen kautta. CCM näkyy vahvasti myös seura-asuista ja peliasuissa seuraavat vuodet. Kaikki RoKi yhteisön tarvitsema löytyykin myös jatkossa helposti ja monipuolisesti Hockey Base Rovaniemen valikoimista - Luonnollisesti RoKi-väreissä.

HOCKEY BASE on vuonna 2011 perustettu ainoastaan jääkiekkoon erikoistunut 14 myymälän (03/2021) myymäläketju ja Vantaan ympärivuotinen jääkiekon harjoituskeskus, josta löytyy mm. oma jäähalli. Ketjun toiminta perustuu vahvaan ja jatkuvasti kehittyvään ammattitaitoon jääkiekkoilusta ja sen varusteista. Henkilökunnan koulutuksessa mm. käytetään hyväksi Vantaan harjoituskeskuksen valmentajien viimeisin tietotaito pelaajien yksilötaitojen vaatimuksista ja niiden tuomista muuttuvista tarpeista varusteiden, kuten mailojen ja luistimien osalta.

Yrityksen slogan ”Jääkiekon Uusi Aikakausi” tarkoittaa sitä, että Hockey Base on jatkuvasti mukana kehittymässä ja kehittämässä jääkiekkoa, ja pysyy aina mukana aallon harjalla. Hockey Basessa uusi normaali on esim. luistinskannerit, myymälöiden mailan testauspaikat sekä täyden palvelun FBV-centerien luistimien ja terien muotoilut, muokkaukset ja huoltotyöt. Hockey Base ei tee näistä asioista isoa numeroa, sillä ne kuuluvat normaaliin palvelupakettiin ja ovat vähimmäisvaatimus huipputason palvelun varmistamiseksi.  Kaiken tämän lisäksi ketjun myymälöissä on kauden aikana mahdollisuus ammattivalmentajien tekemiin mailafittauksiin. Näissä tapahtumissa käydään sekä pelaajan että mailan osalta läpi laukaisutilanne, ja pystytään ratkomaan mahdollisia ongelmatilanteita ammattivalmentajan opastuksella.

Hockey Basen Uusi Aikakausi on sitä, että käydessäsi myymälässä tai treenikeskuksessa voit olla varma, että saat juuri sinulle parhaan vaihtoehdon etsimistäsi tuotteista ja palveluista.

RoKI edustus kotisivut >>
RoKI Naiset kotisivut >>
RoKI Juniorit kotisivut >>
CCM kotisivut >>