Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
HUOLTAJIEN BLACKSTONE FBV
KOULUTUSTAPAHTUMA HOCKEY BASESSA

| Hockey Base Vantaa Lounge 08/2023 |
HIFK CCM ja Hockey Base uusivat monivuotisen sopimuksen

Hockey Base Vantaan Variston Loungeen kokoontui keskiviikkona 23.8. kahteen eri tapahtumaan joukko huoltajia kuuntelemaan FBV Blackstone kehittäjä Steve Wilsonin pitämää koulutusta. Steven lisäksi huoltajien kysymyksiin ja keskusteluun toivat panoksensa Hockey Basen koulutetut Blackstone ammattilaiset.

Tilaisuuksien tarkoituksena oli antaa huoltajille sekä ensikäden tietoa teroituksen ja muotoilun uusista tuulista, että jakaa kaikkien kesken sitä tietotaitoa, mitä jokainen on itselleen ehtinyt kerryttää. Steve Wilsonin sanoin "Tykkään käydä eri maissa eri tapahtumissa. En siksi, että voisin kertoa teille miten asiat PITÄÄ tehdä, vaan jakaakseni kokemukseni ja oppini kanssanne ja saadakseni kuulla teidän kokemuksia ja mielipiteitä. Opin joka kerta uutta näissä tapahtumissa".
Kummassakin tapahtumassa saatiinkin varsin vireää keskustelua aikaiseksi, ja monia asioita käytiin myös yhdessä läpi. Hockey Base haluaakin kiittää kaikkia tapahtumiin osallistuneita aktiivisesta osallistumisesta, mikä teki päivästä entistä onnistuneemman.

Tapahtumat olivat saamamme palautteen perusteella erittäin onnistuneet, ja tällaisille koulutustapahtumille toivottiin myös jatkoa. Ja Hockey Base lupaa, että jatkoa seuraa. Joukkueen huolto tekee arjessa valtavan määrän (näkymätöntä) työtä, jotta joukkueen toiminta on sujuvaa. Me haluamme helpottaa ja auttaa entistä enemmän myös heidän toimintaansa arjessa. Sillä jokainen toimiva jääkiekkojoukkue tarvitsee uraa uurtavaa tekemistä huollon puolella.

Katso alta tunnelmia päivätapahtumasta:

Hockey Base on jääkiekkoon keskittynyt 15 myymälän valtakunnallinen ja täysin kotimainen ketju, joka on alusta asti toiminut Blackstone FBV edustajana Suomessa. Myymnäläpalveluihimme kuuluu aina täysimääräinen Blackstone-huoltopiste. Ammattilaisemme vastaavat aina uusien FBV-koneiden luovuttamisesta sekä käyttökoulutuksesta.

Hockey Base on perustettu 2011 ja olemme nopeasti nousseet yhdeksi Euroopan merkittävimmäksi toimijaksi jääkiekkokaupan puolella. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme sen mitä asiaks tarvitsee - mahdollisimman monipuolisesta ja laajasta valikoimasta. Täyden palvelun myymälöidemme lisäksi Vantaalla toimii ympärivuotinen harjoituskeskus, mistä löytyy mm oma jäähalli (jään koko 11,5*30m).

Myymälöidemme yhteystiedot >>

Lue lisää Balckstone FBV teroituksesta >>
Skate Base yrittäjäksi? >>