Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
JOKERIT RY YHTEISTYÖSOPIMUS VUOSILLE 2023-28
Jokerit Ry | Warrior Sports Finland | Hockey Base Oy
HIFK CCM ja Hockey Base uusivat monivuotisen sopimuksen

Hockey Base on jatkossa entistä vahvempana osana mukana Suomen ja pääkaupungin kiekkoilua. Jokerit juniorit (Ry), Warrior Sports Finland ja Hockey Base ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimus kattaa normaalin sopimuksen mukaiset markkinointi, varuste- ja asustekokonaisuudet. Sopimuksen myötä Hockey Base on sitoutunut vahvaan yhteistyöhön Jokereiden junioreiden kanssa. Samalla olemme tukemassa Jokereiden uutta tulemista kotimaan sarjoihin edustustasolla.

Warrior varustaa Jokerit!

Warrior Sports Finland on mm. Suomen maajoukkueiden monivuotinen varustetoimittaja, ja merkin varusteilla onkin viime vuosina ”vuoltu kultaa” niin maailman, Euroopan kuin Liigankin osalta.  Nyt laadittu sopimus vahvistaa entisestään Jokereiden resursseja ja mahdollisuuksia tarjota junioripelaajille loistava mahdollisuus luoda omaa pelaajapolkuaan Warriorin huippuluokan varusteilla.

Monivuotinen ja laaja sopimus takaa kaikille osapuolille rauhan kehittää toimintaa ja yhteistyötä rauhassa, sekä parantaa kaikkien kolmen osapuolen asemaa omilla aloillaan.

Hockey Base on jääkiekkoon keskittynyt 14 myymälän valtakunnallinen ja täysin kotimainen ketju. Yritys on perustettu 2011 ja olemme nopeasti nousseet yhdeksi Euroopan merkittävimmäksi toimijaksi jääkiekkokaupan puolella. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme sen mitä asiaks tarvitsee - mahdollisimman monipuolisesta ja laajasta valikoimasta. Täyden palvelun myymälöidemme lisäksi Vantaalla toimii ympärivuotinen harjoituskeskus, mistä löytyy mm oma jäähalli (jään koko 11,5*30m).

Myymälöidemme yhteystiedot >>

Jokerit juniorit kotisivut >>
Jokerit kotisivut >>