Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Julkaistu 3.5.2024 klo 12:00
Liiga KalPa, Juniori-KalPa ry, CCM ja the Hockey Base monivuotiseen yhteistyöhön
KalPa juniorit, KalPa Liiga, CCM ja Hockey Base monivuotiseen yhteistyöhön

Yksi Suomen suurimmista jääkiekkoseuroista, Kuopion KalPa (Liiga- ja junioriorganisaatiot), markkinajohtaja CCM ja kotimainen jääkiekkoilun erikoiskauppaketju Hockey Base ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Nyt aloitettu yhteistyö tuo koko KalPa yhteisön saataville laadukkaat ja huippusuosioon nousseet CCM tuotteet. Isona osana sopimusta on junioreiden laadukkaiden seura-asujen ja varusteiden saatavuuden takaaminen vaivattomasti ja asiantuntevalla palvelulla. Kuopiossa sijaitseva täyden valikoiman Hockey Base myymälä tarjoaakin Liiga- ja koko KalPa yhteisölle tueksi tutun yhteistyökumppanin, kun Kuopion myymälästä vastaava Sami Mustonen astuu takaisin tuttuun rooliin auttamaan sekä ammattilaisia että aloittelevia junioreita Kuopion alueella.

Yhteistyö on merkityksellinen, kun osapuolina on kanadalainen johtava jääkiekkovarustevalmistaja CCM, Euroopan suurin jääkiekkoon keskittynyt erikoiskauppaketju Hockey Base, sekä yksi Euroopan suurimmista junioriseuroista juniori-KalPa ry (Olympiakomitean toimesta valittu vuoden Tähtiseuraksi 2020), sekä Liigassa hienoa peliä pelaava Itä-Suomen ylpeys KalPa Hockey.

KalPa
KalPa Hockeyn kanssa tiiviissä yhteistyössä toimii Juniori-KalPa, tuottaen vuosittain pelaajia KalPan Liiga-joukkueeseen. Yhdessä ne muodostavat KalPa-yhteisön, jonka juuret ovat vuonna 1929 perustetussa emoseurassa. Juniori-KalPalla on toimintaa ja joukkueita usealla tasolla ja sen kilpa- sekä akatemiajoukkueet pelaavat ikäluokkiensa kilpasarjassa tavoitellen vuosittain mitaleja SM-sarjoissa. Lisäksi KalPan naiset pelaavat Naisten Liigassa ja seuran tyttökiekko on viime vuosina ollut kovassa nosteessa. Vahvan kilpatoiminnan lisäksi Juniori-KalPa ry tarjoaa joukkueita myös kevyempään harjoitteluun ja harrastamiseen. Harrastajia löytyy niin luistelu- ja kiekkokouluista aina aktiiviseen aikuisten ja nuorten harrastekiekkoon asti.

“Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä voidessamme ilmoittaa tästä yhteistyöstä CCM:n kanssa, joka on yksi maailman johtavista jääkiekkovarusteiden toimittajista. Tämä yhteistyö tuo Juniori-KalPan pelaajille parhaan mahdollisen varustemerkin ja tuen heidän kehityksessään. Uskomme, että tämä kumppanuus auttaa meitä kasvattamaan seuraavan sukupolven jääkiekkoilijoita”
Juniori-KalPan toiminnanjohtaja Antti Reinikainen

CCM
Kanadalainen CCM Hockey on johtava jääkiekkovarustevalmistaja. CCM on perustettu vuonna 1899, joten tänä vuonna juhlistetaan yrityksen 125 vuotista taivalta! Muun muassa NHL tähdet Sidney Crosby, Connor McDavid, Auston Matthews, Miro Heiskanen ja Anton Lundell luottavat CCM-varusteisiin. Yrityksen innovatiivisuudesta ja innosta kehittää koko lajia eteenpäin toimii loistavana esimerkkinä kaudelle 2024–25 uutuutena CCM julkaistava FTW-mallisto, joka on suunnattu naispelaajille. CCM mahdollistaa jääkiekon sopimisen kaikille innokkaille pelaajille!
CCM Hockey on erittäin iloinen, innokas ja ylpeä aloittaessaan uuden pitkäaikaisen yhteistyön maamme johtavien jääkiekkotoimijoiden KalPan ja Hockey Basen kanssa.

“CCM on sitoutunut tukemaan jääkiekkoa kaikilla tasoilla, ja meitä innostaa mahdollisuus työskennellä yhdessä Juniori-KalPan kanssa. Heidän sitoutumisensa nuorten urheilijoiden kehitykseen, lasten ja nuorten liikuttamiseen sopii erinomaisesti yhteen meidän visiomme kanssa.”
CCM myyntijohtaja Kimmo Kölhi

Hockey Base
Hockey Base on vuonna 2011 perustettu ainoastaan jääkiekkoon erikoistunut 16 myymälän (04/2024) myymäläketju ja Vantaan ympärivuotinen jääkiekon harjoituskeskus, josta löytyy mm. oma jäähalli. Toiminta perustuu vahvaan ja jatkuvasti kehittyvään ammattitaitoon jääkiekkoilusta ja sen varusteista. Hockey Basen verkkokaupalle, asiantuntija- huolto-, ja teroituspalveluille on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena yrityksen kotimaisuudesta. Myyjien ammattitaidon yläpitämiseksi koulutuksessa käytetään hyväksi tuotevalmistajien asiantuntijoiden lisäksi oman harjoituskeskuksen valmentajien viimeisin tietotaito pelaajien yksilötaitojen vaatimuksista ja niiden tuomista muuttuvista tarpeista varusteiden, kuten mailojen ja luistimien osalta.

Hockey Basen Uusi Aikakausi on sitä, että meillä käydessämme voit olla varma, että saat juuri sinulle parhaan vaihtoehdon etsimistäsi tuotteista ja palveluista.

“On hienoa päästä työskentelemään yhdessä Juniori-KalPan kanssa. Heidän sitoutumisensa nuorten urheilijoiden kehittämiseen ja jääkiekon edistämiseen on vaikuttavaa. Uskomme, että voimme yhdessä luoda merkittäviä etuja nuorille pelaajille ja koko Kuopiolaiselle jääkiekkoyhteisölle.”
Hockey Base ketjujohtaja Kai Wulff

KalPa juniorit
KalPa Liiga
CCM
Hockey Base