Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
MyFootBalance® 3D jalan skannauspalvelu kaikissa Hockey Base myymälöissä
FootBalance @ Hockey Base
Miksi Hockey Base luottaa FootBalance jalka-analyysiin?
  1. FootBalance Jalka-analyysi on markkinoiden tarkimpia ja monipuolisimpia
  2. FootBalance Jalka-analyysi on täysin puolueeton ja vapaa merkkisidonnaisuuksista
  3. FootBalance Jalka-analyysi ja FootBalance pohjalliset mahdollistavat mahdollisten virheasentojen tunnistamisen ja ohjaavat tarvittaessa jalkoja kohti neutraalia asentoa
  4. FootBalance pohjalliset voivat auttaa ennaltaehkäisemään kipua ja rasitusvammoja
  5. Hyvinvointi alkaa jaloista
FootBalance jalka-analyysi kaikista Hockey Base myymälöistä!

Mistä Hockey Basessa tiedetään mitä luistinta suositella,
kun skanneri ei sitä kerro?
Hockey Basessa on aina ollut keskiössä palvella asiakkaita niin, että he saavat ne parhaiten sopivat tuotteet itselleen – Ei välttämättä sitä mitä tulivat hakemaan. Kuten yksi alkuaikojen sloganimme kuului ”Meillä ei mutuilla”. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilökuntaamme koulutetaan esimerkiksi luistimien ja jalan anatomian suhteen jatkuvasti maahantuojien, FootBalancen ja muiden tekijöiden toimesta. Lisäksi henkilökuntamme käytössä on Vantaan Treenikeskuksen ammattivalmentajien tietämys ja näkemys ajantasaisesta luistelu- ja pelivalmennuksesta ja -vaateesta. Meillä osataan pelaajan kanssa käytyjen keskustelujen ja MyFootBalance® 3D jalanskannauspalvelun tulosten perusteella haarukoida valikoimistamme ne luistimet, jotka vastaavat pelaajan sekä anatomisia että pelillisiä tarpeita mahdollisimman hyvin.”Luistimeen laitettaessa tuntui vähän oudolta, erilaiselta jalassa.
Jäällä sivupotku tuntui ekasta yrityksestä lähtien todella paljon napakammalta ja voimakkaammalta.”

U18 maalivahdin, jolla vahva ylipronaatio,
kokemukset FootBalance pohjallisista uusissa luistimissa.


Miksi minun kannattaa käydä skannerissa,
mikä ei kerro suoraan sopivaa luistinta?
Jopa 75 % suomalaisista kärsii jalan eriasteisista virheasennoista. FootBalance jalka-analyysi perustuu jalan anatomian skannaamiseen, kun taas monet luistinskannerit hakevat ns. istuvaa kuorta jalan päälle. FootBalancen 3D skannauksen ja pohjallisten avulla voimme siis tarvittaessa jalkoja kohti neutraalia asentoa luistimessa. Tämä taas vaikuttaa mm. terän osumiskulmaan jäähän, tuoden parhaimmillaan lisää tehoa ja ketteryyttä luisteluun. Lisäksi FootBalance pohjallisten avulla voi vähentää mahdollisesti nilkan, polven ja lonkan virheasentoja ja sitä kautta vähentää loukkaantumisriskiä.

”Jopa 75 % suomalaisista kärsii
jalan eriasteisista virheasennoista.”

Custom-luistinhan hoitaa homman?
Tämä onkin haasteellisempi juttu: Custom-luistin on lähtökohtaisesti luistinskannerin skannauksen avulla tehty mahdollisimman hyvin jalkaan istuva kenkäosa. Tällöin saadaan istuvuus todella hyväksi ja esim. voimantuotto luistelupotkussa optimoitua, kun kaikki väljyys on saatu luistimen kengästä pois. MUTTA lähtökohtaisesti nykyiset luistinskannerit eivät ota mahdollisia virheasentoja huomioon, vaan luistin muokataan sopimaan virheasentoiseen jalkaan. Tämä siis ei tuo korjausta jalan asentoon, ja pahimmillaan itse ongelma saattaa jäädä korjaantumatta.Miksi maksaisin mitään skannauksesta,
kun jalat ovat ihan fine?

Ei tarvitsekaan maksaa: MyFootBalance® 3D jalanskannauspalvelu kuuluu Hockey Basen palveluihin. Lisäksi jopa 75 % suomalaisista kärsii jonkinasteisesta jalan virheasennosta. Kun tulet meille luistinostoksille, niin me toivomme, että saamme tehdä sinulle FootBalance jalka-analyysin, vaikka tietäisit minkälaiset luistimet haluat. Kyseessä on meille tärkeä työkalu, että voimme auttaa sinua mahdollisimman hyvin ja siksi teemme sen ilmaiseksi ja mielellämme.

Jos huomaamme analyysin perusteella, että yksilöllisistä pohjallisista voisi olla sinulle hyötyä, on sinulla on mahdollisuus testata ilmaiseksi pohjallisia liikkeessä luistinten sovituksen yhteydessä. Ja jos pohjallisista voisi mielestäsi olla apua jatkossakin, niin meiltä saat saman tien mukaan jalkasi mukaan muotoillut omat pohjalliset. FootBalance pohjalliset maksavat mallin mukaan noin 55–85 euroa. (FootBalance tarjoaa yhdessä Hockey Basen kanssa 30 päivän täydellisen tyytyväisyystakuun meiltä ostetuille yksilöllisesti muotoiluille pohjallisille.)

”Skannasimme yhden ison myymälämme henkilökunnan jalat
FootBalance jalkaskannerilla:
5/6 oli jonkin asteinen jalan virheasento.”

Yksilölliset pohjalliset

FootBalancen yksilöllisillä pohjallisilla liikkuminen on ystävällisempää koko keholle. Pohjalliset ohjaavat nilkkojasi kohti neutraalia asentoa, mikä auttaa parantamaan koko kehon linjausta. Yksilölliset pohjalliset tukevat jalkojasi jokaisella askeleellasi, lisäävät iskunvaimennusta sekä auttavat ennaltaehkäisemään rasitusvammoja. Luistimistasi tulee mukavammat ja jaksat liikkua enemmän.

FootBalancen yksilölliset pohjalliset muotoillaan sinulle osana Hockey Basen luistimen sovituspalvelua. Koko prosessi, jalkojen 3D-skannauksesta, biomekaanisesta jalka-analyysistä pohjallisten muotoiluun sekä luistimen sovitukseen vie vain noin 10 minuuttia.

CONTROL – 100% yksilöllinen pohjallinen
Yksilöllinen Control pohjallinen on täydellinen valinta, kun haluat dynaamista tukea, mutta säilyttää tuntuman alustaan. Kapea ja ohut pohjallinen soveltuu erityisesti tiukasti istuviin ja kovapohjaisiin luistimiin sekä urheilujalkineisiin.
Pohjalliset muotoillaan tukemaan juuri sinun jalkojesi yksilöllisiä kaaria. Ne ohjaavat nilkkaa kohti luonnollista asentoa, parantaen koko kehon linjausta.
Stabiloiva kantakuppi auttaa jakamaan kehon painon tasaisemmin ja parantaa energiansiirtoa. Ihanteellinen lajeihin, joissa nopeus ja suorituskyky ovat etusijalla.
QUICKFIT CONTROL – esimuotoiltu pohjallinen
FootBalancen QuickFit Control -pohjalliset on suunniteltu tuomaan lisää mukavuutta, istuvuutta ja tukea ahtaisiin luistimiin ja urheilujalkineisiin. Pohjallisen patentoitu dynaaminen muoto ohjaa jalkaa oikeaan asentoon parantaen liikekontrollia ja energiansiirtoa. Pehmustus kantapään alla parantaa iskunvaimennusta. Pohjalliset auttavat ennaltaehkäisemään lajille tyypillisiä rasitusvammoja. QuickFit-pohjallisen voi muotoilla itse kotona oman jalan mukaiseksi. Lämmitettynä pohjallinen muotoutuu jalan kaarien mukaan.

Myymälöidemme yhteystiedot >>
Yhtä tärkeää kuin luistimen istuvuus, on löytää juuri sinun luisteluun ja pelityyliin mahdollisimman hyvin istuva terän muotoilu ja teroitus: Nykyaikainen Blackstone FBV- sädemuotoilu ja ainutaaluinen teroitustekniikka, missä voidaan säätää hyvinkin tarkasti ja toisistaan riippumatta sekä uran syvyyttä, että leveyttä, mahdolistavat ennen kokemattoman määrän vaihtoehtoja ja oikeiden ominaisuuksien löytämistä juuri sinulle. Lue lisää FBV-palveluista tästä >>
FootBalance
FootBalance on kotimainen, aktiivisen liikkujan jalkojen terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä brändi. FootBalance tarjoaa yksilöllistä istuvuutta 3D- jalkaskannausteknologian ja tuotteiden kautta, mukaan lukien maailmallakin palkitut yksilölliset pohjalliset.
Patentoitu MyFootBalance® 3D -jalanskannauspalvelu antaa sinulle tärkeää tietoa jalkojesi hyvinvoinnista sekä saat tuotesuosituksia juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiisi.
Yksilölliset pohjallisemme tuovat räätälöityä mukavuutta jokaiselle askeleelle ja auttavat ennaltaehkäisemään kipua ja rasitusvammoja.
MyFootBalance®
Patentoitu MyFootBalance® 3D jalanskannauspalvelu on ilmainen ja koko prosessi vie ainoastaan 10 minuuttia. Palvelu sisältää jalkojen 3D-skannauksen, biomekaanisen jalka-analyysin, yksilölliset tuotesuositukset sekä henkilökohtaisen tuotesovituksen.

Hockey Base on jääkiekkoon keskittynyt 17 myymälän valtakunnallinen ja täysin kotimainen ketju. Yritys on perustettu 2011 ja olemme nopeasti nousseet yhdeksi Euroopan merkittävimmäksi toimijaksi jääkiekkokaupan puolella. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme sen mitä asiakas tarvitsee - mahdollisimman monipuolisesta ja laajasta valikoimasta. Täyden palvelun myymälöidemme lisäksi Vantaalla toimii ympärivuotinen harjoituskeskus, mistä löytyy mm oma jäähalli (jään koko 11,5*30m).