Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
LAUKAISUKLINIKKA-kiertue
&
MAALIVAHDIN varusteklinikka
Hockey Base valmentaja ja tuoteasiantuntija Teemu LassilaLaukaisuklinikka on Hockey Base myymälöissä pidettävä tapahtuma, jossa käydään pelaajan ominaisuuksia läpi ja etsitään niihin sopivin jääkiekkomaila. Mailanvalinnassa käytetään apuna Hockey Base treenikeskuksen ammattivalmentajien tietotaitoa ja osaamista. Laukaisuklinikka-kiertueen mailafittaus on tiivistetty, noin 15 minuuttia kestävä versio suositusta mailafittauksesta (lue lisää >>), joita suoritamme pääsääntöisesti Vantaan Treenikeskuksessa.

Mailafittauksessa mailan osalta huomiota kiinnitetään mailan pituuteen, jäykkyyteen, kickpointtiin (taipumakohtaan), lavan malliin (lavan peilaus, käyryys) ja lapakulmaan (lavan ja varren kulman suhde). Tämä kaikki suhteutetaan pelaajan fyysisiin ominaisuuksiin ja pelitapaan, sekä luonnolliseen tapaan käyttää omaa kroppaansa laukauksissa.


Hockey Base valmentaja ja tuoteasiantuntija Teemu LassilaTeemu Lassilan MAALIVAHDIN varusteklinikka
auttaa maalivahteja löytämään oikean kokoiset ja kyseisen maalivahdin pelityyliin sekä tyypilliseen pelaamisen parhaiten sopivat varusteet. Klinikkaan on hyvä varata aikaa ainakin 30 minuuttia, että eri varusteita ehtii rauhassa sovittaa ja Teemu pystyy rauhassa käydä läpi maalivahdin torjuntatyyliä sekä ominaisuuksia.

Maailmanmestari Teemu Lassila on käynyt läpi perusteellisen tuotekoulutuksen myymiimme maalivahdin varusteisiin, minkä lisäksi hänellä on yli 15 kauden kokemus ammattilaismaalivahtina. Nykyään Lassila toimii mm. Hockey Base treenikeskuksen ja Karhu-Kissojen maalivahtivalmentajana. Tämä kokemus auttaa häntä tunnistamaan erilaisia haasteita varusteissa ja ratkaisemaan näitä tilanteita.

HUOM: Kaikki klinikalla varusteita sovittaneet maalivahdit saavat 15% alennuskupongin maalivahdinvarusteiden kertaostokseen. Kuponki on voimassa kolme viikkoa tapahtumapäivästä.
KIERTUEAIKATAULU:
LAUKAISUKLINIKKA:
MAALIVAHDIN VARUSTEKLINIKKA:

Muistathan noudattaa tapahtumissa turvavälejä, pestä kätesi hyvin ja käyttää kasvomaskia, jos mahdollista.
Hockey Base alkuperäinen laukaisuklinikka
Laukaisuklinikalla mailan valinnan apuna käytetään mm. hidastuskameraa sekä Hockey Basen ja Jyväskylän Yliopiston yhteistyössä tekemää laukaisukinetiikan tutkimusta ja sen tuloksia. Laukaisuklinikan pitää aina Hockey Base harjoituskeskuksen ammattivalmentajat, joilla on viimeisin tietotaito laukaisutekniikasta ja kattava käsitys siitä, miten eri merkkien mailat ja mallit eroavat toisistaan. Aikataulujen sallimissa rajoissa valmentajamme antavat mielellään myös tekniikkavihjeitä siihen, miten pelaaja saa laukaustaan entistä paremmaksi. Kaikki tämä täysin ilmaiseksi kiertuepäivänä. Mailafittaus suoritetaan walk-in periaatteella, joten valmistaudu odottamaan hetki omaa vuoroasi. Yksi fittaus vie noin 15 minuuttia.

Hockey Basen mailamerkkivalikoimaan kuuluu tällä hetkellä (syksy 2021): Bauer, CCM, Warrior, True ja Vanx -mailat, joten laukaisuklinikan avulla saamme varmasti etsittyä jokaiselle optimaalisen mailan käyttöön.

Hockey Basesta löydät Bauer, CCM, Warrior, True ja Vanx -mailat


Tutustu Hockey Basen alkuperäiseen mailafittaukseen >>

Osallistuaksesi mailakartoitukseen tarvitset mukaan oman mailan, hanskat ja luistimet. Laukaisutekniikka-analyysi ja mailafittaus tapahtuu kiertueella Hockey Base myymälän tiloissa.
Huom: Vantaan laukaisutekniikka-analyysi suoritetaan muista paikkakunnista poiketen harjoituskeskuksen tiloissa.