Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
KIEKKO-VANTAA YHTEISTYÖSOPIMUS VUOSILLE 2023-27
Kiekko-Vantaa edustus | Warrior Sports Finland | Hockey Base Oy
HIFK CCM ja Hockey Base uusivat monivuotisen sopimuksen

Hockey Base on jatkossa entistä vahvempana osana vantaalaista kiekkoilua. Kiekko-Vantaa edustus (Mestis & U20), Warrior Sports Finland ja Hockey Base ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimus kattaa normaalin sopimuksen mukaiset markkinointi, varuste- ja asustekokonaisuudet. Tämän lisäksi Kiekko-Vantaa pääsee hyödyntämään Hockey Base Vantaan monipuolisen Treenikeskuksen valmennusosaamista sekä ympärivuotisia tiloja omassa harjoittelussaan nostaen sopimuksen poikkeuksellisen monipuoliseksi Mestis-tasolla.

Warrior Sports Finland varustaa jatkossakin Kiekko-Vantaan edustusjoukkuetta

Warrior Sports Finland on innoissaan ollessaan Hockey Basen kanssa mukana tarjoamassa uutta entistä monipuolisempaa seurasopimusmallia asiakkailleen. Warrior Sports Finland on mm. Suomen maajoukkueiden monivuotinen varustetoimittaja, ja merkin varusteilla onkin viime vuosina ”vuoltu kultaa” niin maailman, Euroopan kuin Liigankin osalta.  Nyt laadittu sopimus ja siihen mukaan tuodut harjoittelu- ja valmennusmahdollisuudet nostavat sopimuksen täysin uudelle tasolle Mestis-organisaatioissa. Sopimus vahvistaa entisestään Kiekko-Vantaan resursseja ja mahdollisuuksia tarjota pelaajille loistava paikka sekä harjoitella että pelata suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Warriorin huippuluokan varusteilla.

Monivuotinen ja laaja sopimus takaa kaikille osapuolille rauhan kehittää toimintaa ja yhteistyötä rauhassa, sekä parantaa kaikkien kolmen osapuolen asemaa omilla aloillaan. Tervetuloa seuraamaan syksyllä vauhdikasta Mestis-kiekko Tikkurilaan - Lohi määrää!

Vantaan Varistossa toimiva treenikeskus on yli 2000 neliömetrin kokoinen huikea ja ainutlaatuinen kokonaisuus sauna-, virkistys- ja kokoustiloineen. Monipuolisten sisäharjoittelutilojen lisäksi treenikeskukseen kuuluu kaudesta 2018–19 lähtien ympärivuotisessa käytössä ollut samoissa tiloissa sijaitseva 11,5x30 metrisellä kaukalolla varustettu oma jäähalli. Hockey Base Treenikeskuksessa valmennuksesta vastaa keskuksen omat monipuolisen kokemuksen sekä jääkiekosta että valmennuksesta omaavat ammattivalmentajat. Henkilökunnan monipuolinen kokemus sekä eri lajien että eri ikäisten urheilijoiden valmentamisesta mahdollistaa jokaiselle pelaajalle ja joukkueelle juuri sen hetken tarpeita vastaavaan harjoituskokonaisuuden luomisen yhden katon alla.

Sopimuksen allekirjpoitustilaisuus Tikkurilan jäähallilla: Warrior Sports Finland, Kiekko.Vantaa ja Hockey BaseSopimuksen allekirjoitustilaisuudessa mukana olivat Kiekko-Vantaan Kai Sointu, Warrior Sports Finlandin Teemu Prusila ja Teemu Numminen sekä Hockey Baselta Kai Wulff, Tommy Kiviaho ja Jami Matilainen.

Lue tästä Kiekko-Vantaan tiedote uudesta yhteistyösopimuksesta >>