Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Base KOUVOLA
Kouvolan myymälän poikkeusajan aukioloajat:
Katso aukioloajat Googlesta >>
Katso aukioloajat Facebookista >>
Katso aukioloajat Instagramista >>
HUOM! Olemme avoinna myös su 20. ja 27.12 klo 11-15:00
Hockey Base Kouvolasta löydätte palvelevan ja asiantuntevan varustemyymälän monipuolisella tuotevalikoimalla. Valikoimistamme löytyy pääasiassa Bauerin, CCM:n ja Warriorin jääkiekkovarusteita. Lisäksi valikoimissa on Howiesin huippuluokan erkat ja teipit, HB-clothesin alusasut ja eri merkeiltä monipuolinen harjoitusvälinevalikoima. Myymälässämme on myös mailojen testialue, jossa pääset testaamaan suurinta osaa myyntivalikoimamme mailoista myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Hockey Base Kouvolasta löytyy täyden palvelun Blackstone FBV -teroituspiste. Meiltä saat teroitusten ja muotoilujen lisäksi myös erilaisia luistinten huoltotöitä, aina teräkotelon vaihdosta kengän muotoiluihin. Laadukkaalla Blackstone teroituskoneella saamme juuri sinun tarpeita vastaavan teroituksen odottaessa. Lue lisää FBV-teroituksesta tästä >>

Hockey Base Kouvola on KooKoon virallinen yhteistyökumppani
Kouvolan KooKoo logoKaudesta 2017-18 alkaen laadittu nelivuotinen yhteistyösopimus avaa koko Hockey Basen laajan tietämyksen ja valikoiman KooKoon liiga- ja junioritoiminnan käyttöön entistä vahvemmin. Hockey Base Kouvolan vastuuhenkilö Jukka Laherto takaakin, että edessä on saumatonta yhteistyötä ja vahvaa yhdessä tekemisen meininkiä seuraavat vuodet Kouvolan alueella jääkiekon edistämiseksi. Samalla Hockey Base nousee kasvavana ja asiantuntevana jääkiekon erikoiskauppana mukaan Liiga-kartalle.
Hockey Base Kouvola henkilökunta
 Hockey Base Oulu GM Ville KeskitaloJukka Laherto
Hockey Shop Manager
Tuotemyynti, Blackstone FBV teroitus

+3589 852 058 72
GSM: +35840 5800 526
Sähköposti:
kouvola@hockeybase.fis