Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Base -ketjun yhteystiedot
Avainlippu myönnetty Hockey Baselle
Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Hockey Baselle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle... Lue lisää >>
FootBalance jalka-analyysit nyt Hockey Basesta: Varmista sinulle parhaan luistimen valinta avullamme
Hockey Base parantaa jatkuvasti palveluidensa monipuolisuutta ja laatua, mistä loistavana esimerkkinä on FootBalance jalkaskannereiden käyttöönotto - Meiltä saat puolueettoman ja merkkisidonnaisuuksista vapaan jalka-analyysin ja sitä kautta eri vaihtoehtoja parhaaksi luistimeksi sinun jalkaasi.
Lue lisää edelläkävijöiden yhteistyöstyä >>
Uudenlainen konsepti Skate Base on nähnyt päivänvalon!
Skate Base on teroituksiin, muotoiluihn ja erilaisiin luistinhuoltoihin erikoistunut pienmyymälä, mistä löydät myös jääkiekkoilijalle tärkeät oheistarvikkeet: erkat, gripit, varusteteipit, teräsuojat ja jopa pieneriä mailoja tai muita varusteita. Skate Base luottaa laadukkaisiin Blackstone FBV -teroituslaitteisiin.
Lisäksi Skate Base -myymälät tulevat olemaan Hockey Base verkkokaupan toimituspisteitä: Jatkossa saat tilattua verkkokaupasta tuotteet iloman toimituskuluja paikalliseen Skate Baseen. Konseptin ensimmäinen myymälä on avannut ovensa 1.10.2022 Ylivieskassa.


Kiinnostaisiko sinua ryhtyä Skate Base yrittäjäksi ja saada toiminnallesi Hockey Base -ketju tuki? Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä mahdollisuudet hypätä mukaan Jääkiekon uuteen Aikakauteen!
Blackstone ja teroitusasioista Hockey Basessa vastaa: tapio.koivisto@hockeybase.fi
+35840 742 2825
Skate Base -myymälä
Skate Base Ylivieska 
Rautatiekatu 15 L1
84100 Ylivieska
Puh: 050 327 0326

Skate Base Ylivieska palvelee:
Ke-pe klo: 12:00-18:00
La klo: 10:00-14:00


Skate Base Pyhäsalmi
Mustaparrantie 1
86800 Pyhäsalmi
puh. 040 588 1667

Skate Base Pyhäsalmi palvelee:
Ma-To 15:15-18:00
Pe 13:30-18:00
La 10:00-14:00
Muina aikoina sopimuksen mukaan
Facbook >>
ME OLEMME

Hockey Base on vuonna 2011 perustettu Suomen ensimmäinen vain jääkiekkoon keskittynyt myymäläketju ja Suomen ensimmäinen ympärivuotinen, tällä hetkellä yli 2000m² kokoinen omalla jäähallilla varustettu jääkiekon sisätreenikeskus. Ympäri Suomea toimivissa myymälöissämme panostamme myyjiemme ammattitaitoon, joka monipuolisen valikoiman kanssa mahdollistaa erinomaisen asiakaskokemuksen juuri oikeanlaisten jääkiekkovarusteiden hankinnassa. Myymälöiden laukaisupisteiden, skannereiden ja asiantuntijoiden avulla pystymme tarjoamaan myös yksilöityjä ratkaisuja jääkiekkoilijoille kuten custom-mailoja ja -luistimia. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy tuotteet kaikilta lajin valtamerkeiltä kuten Bauer, CCM, Warrior, True, Howies ja Vaughn. Lisäksi edustamme monia muita valmistajalta. Hockey Basen ainoastaan jääkiekkoon keskittynyt valikoima kattaa ympäri vuoden kaiken tarpeellisen jääkiekon treenaamiseen ja pelaamiseen aina laukaisualustoista luistimiin. Kaikissa myymälöissämme on tarjolla Blackstone FBV -teroitus ja muotoilupalvelut sekä luistinhuolto aina niitinvaihdoista kengän muotoiluihin.

Meitä hockeybaselaisia yhdistää intohimo henkilökohtaiseen asiakaspalveluun sekä ammattitaito laadukkaisiin ratkaisuihin jääkiekkovarusteissa – pelaat sitten ulkojäillä, seurassa tai ammattilaisena.  Hockey Base -yritys ja -liikkeiden myyjät pysyvät säännöllisen kouluttautumisen avulla kiinni jääkiekon kuumimmissa trendeissä ja viimeisimmässä turvallisuustiedossa. Myymälöidemme ketjulupauksena on antaa kaikille jääkiekkoa pelaaville ja harrastaville alan asiantuntevin palvelu ja paras tuotevalikoima – Me emme myy mitä haluat, vaan mitä tarvitset!

Vantaan Hockey Base -treenikeskus on tarkoitettu kaiken ikäisille ja -tasoisille jääkiekonpelaajille. Ammattitaitoisten valmentajien ohjauksessa harjoituskeskuksessa treenaavat niin aloittelevat jääkiekon pelaajat kuin ammattilaiskiekkoilijatkin. Harjoituskeskus tarjoaa palvelujaan myös kansainvälisesti ja treenaamassa voi nähdä niin NHL-, KHL- kuin Liiga-pelaajia junioreiden ja harrastajien lisäksi. Hockey Base tarjoaa jääkiekkoilijoille mahdollisuuden treenikeskuksen hyödyntämiseen yksilötaitojen kehittämiseksi kohti omia tavoitteita. Treenikeskus on tänä päivänä yli 2000m² kokoinen huikea kokonaisuus harjoitus, sauna-, virkistys- ja kokoustiloineen. Treenikeskuksesta löytyy keinojääalueen lisäksi kuntosali ja tatami sekä lisäksi treenikeskukseen kuuluu kaudesta 2018-19 lähtien ympärivuotisessa käytössä ollut 11,5×30 metrisellä kaukalolla varustettu oma jäähalli. Harjoittelun laadusta vastaa Hockey Base -ammattivalmentajien tiimi. Harjoitusmahdollisuuksia löytyy vapaaharjoitelusta ja ohjatuista yksilöharjoituksista aina joukkueharjoitteluun asti.

Hockey Base on kotimainen perheyritys.

Hockey Base Vantaa
Vantaan myymälän poikkeusajan aukioloajat:
Katso aukioloajat Googlesta >>
Katso aukioloajat Facebookista >>
Katso aukioloajat Instagramista >>
Hockey Base Vantaan uudistunut myymälä
Hockey Base Vantaalta löydätte varustemyymälän, täyden palvelun Blackstone FBV -teroituspisteen ja Hockey Base treenikeskuksen. Tervetuloa jääkiekon uuteen aikakauteen!

Vantaan myymälä on yksi suomen monipuolisimpia ja isoimpia jääkiekon erikoiskauppoja, ja myymälästä löydät niin mailojen testipaikan, kuin täyden palvelun FBV teroituspisteenkin. Hockey Base Vantaan valikoima koostuu True, Warrior ja CCM tuotteiden lisäksi todella laajasta ja monipuolisesta valikoimasta muita jääkiekkoiluun ja harjoitteluun liittyviä tuotemerkkejä.

Monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi myymälästä löytyy sekä CCM että True jalkaskannerit, joiden avulla voimme varmistaa uuden luistimen oikean koon ja sopivuuden lisäksi parhaan mahdollisen luistinmallin asiakkaalle.
Hockey Base Vantaan henkilökunta
 Hockey Base GM Tommy KiviahoTommy Kiviaho
General Manager

Puh: +35850 349 6696

Vantaan toimipisteen yleiset yhteystiedot:
Sähköposti:
vantaa@hockeybase.fi

Henkilökohtainen sähköposti:
etunimi.sukunimi@hockeybase.fi

Hockey Base Treenikeskuksen valmentajat >>