Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Base ja Kiekko-Espoo seurayhteisö monivuotiseen yhteistyöhön

Jääkiekkoa Yhdessä Espoossa
Kiekko-Espoo seurayhteisö, Hockey Base sekä Bauer ovat yhdessä rakentamassa Espoon kiekkotulevaisuutta. Tuotteiden laadun takaa uuden sopimuksen myötä jääkiekkomaailman yksi tunnetuimmista merkeistä, Bauer.

Nyt laadittu monivuotinen yhteistyösopimus takaa espoolaisille kiekkoilijoille valikoiman monipuolisuuden ja tuotteiden saatavuuden ympäri vuoden. Espoon, Helsingin ja Vantaan Hockey Base myymälät tarjoavat loistavien sijaintien lisäksi aina asiantuntevan palvelun asiakkailleen.

Hockey Basen myymäläpalveluiden (Espoo, Helsinki, Vantaa) lisäksi Vantaalla sijaitseva harjoituskeskus tuo omalta osaltaan lisäarvoa espoolaisen jääkiekkoilun kehittämiseen huippupuitteillaan ja jatkuvasti kehittyvän valmennustietämyksensä kautta. Uusimpana laajennuksena treenikeskuksesta löytyy nyt myös noin 500m² edustustilat kokouksiin, koulutuksiin ja saunailtoihin!


Kiekko-Espoo ja Hockey Base yhteistyöhön

Katso tästä koko Bauer valikoimamme >>

Kiekko-Espoo sopimus on vahva jatkumo Hockey Basen vuonna 2011 alkanutta tarinaa ja vahvaa kasvua yhdeksi Euroopan suurimmista jääkiekon erikoistoimijoista. Kaudelle 2020-21 Hockey Base lähtee rakentamaan ennen kuulumatonta kiekkotarinaa Liigan osalta HIFK:n (CCM), Kalpan (Bauer), Ässien (Warrior), KooKoon (Bauer) ja Jukurien (Bauer) kanssa. Mestiksessä Hockey Base pitää osaltaan kiekon liikkeessä Kiekko-Espoon (Bauer), KeuPan (Bauer) ja Rokin (CCM) kanssa tehtävän vahvan yhteistyön voimin.

Hockey Base on vuonna 2011 perustettu ainoastaan jääkiekkoon erikoistunut 14 myymälän (08/2020) myymäläketju ja Vantaan harjoituskeskus. Toimintamme perustuu vahvaan ja jatkuvasti kehittyvään ammattitaitoon jääkiekkoilusta ja sen varusteista. Myyjiemme koulutuksessa mm. käytetään hyväksi harjoituskeskuksemme valmentajien viimeisin tietotaito pelaajien yksilötaitojen virtauksista ja niiden tuomista välinevaatimuksista.

Sloganimme ”Jääkiekon Uusi Aikakausi” tarkoittaa meille sitä, että olemme jatkuvasti mukana kehittymässä ja kehittämässä jääkiekkoa ja pysymme aina mukana aallon harjalla. Meidän kanssamme uusi normaali on esim. luistinskannerit, joita löytyy niin Bauer, CCM kuin Truen luistimiin, myymälöiden mailan testauspaikat, täyden palvelun FBV-centerien luistimien ja terien muotoilut, muokkaukset ja huoltotyöt. Me emme tee näistä asioista numeroa, sille meillä ne kuuluvat normaaliin palvelupakettiin.  Kaiken tämän lisäksi tarjoamme myymälöissämme kauden aikana mahdollisuuden ammattivalmentajien tekemiin mailafittauksiin. Näissä tapahtumissa käydään läpi sekä pelaajan että mailan osalta läpi laukaisutilanne, ja pystytään ratkomaan mahdollisia ongelmatilanteita sekä mailan, että myös pelaajan osalta ammattivalmentajan opastuksella.

Meidän Uusi Aikakausi on sitä, että meillä käydessämme voit olla varma, että saat juuri sinulle parhaan vaihtoehdon etsimistäsi tuotteista ja palveluista.