Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Base KUOPIO

Kuopion myymälän poikkeusajan aukioloajat:
Katso aukioloajat Googlesta >>
Katso aukioloajat Facebookista >>
Katso aukioloajat Instagramista >>

Hockey Base Kuopion myymälävastaava Sami MustonenHockey Base Kuopio on täyden palvelun jääkiekkomyymälä, mistä löydät kaikki huippumerkit saman katon alta!
Lähes 400m2 myymälästä löytyy kattava valikoima Bauer, Warrior ja CCM jääkiekkovarusteita. Lisäksi valikoimiin kuuluu monia muita merkkejä, kuten huippulaadukkaat Howies erkat, lapavahat ja teipit. Myymälästä löytyy myös täyden palvelun Blacstone FBV teroitus- ja huoltopalvelu, jonka avulla määrität ja päätät liu'un sekä pidon suhteen juuri mieleiseksesi! Lue lisää Blackstone teroituksesta tästä >>
Kuopion myymälän laukaisupaikalla käytössäsi on laaja valikoima testimailoja, että löydät sen juuri sinulle oikean kepin - Meillä ei tarvitse ostaa sikaa säkissä!

Monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi myymälästä löytyy sekä Bauer jalkaskanneri, jonka avulla voimme varmistaa uuden luistimen oikean koon ja sopivuuden lisäksi parhaan mahdollisen luistinmallin asiakkaalle.

Myymälän vetovastuun kantaa Sami Mustonen, joka siirtyi Hockey Basen palvelukseen Kalpa Pro Shopista. Ennen uuden pestin alkua Sami on myös lisäkouluttautunut ja Blackstone FBV-teroitukset onnistuvat nyt Kuopiossa varmalla ammattitaidolla! Samin ammattitaidon ja Hockey Basen tuotevalikoiman turvin Jääkiekon Uusi Aikakausi on rantautunut Kuopioon!

Hockey Base Kuopio @ Instagram
Hockey Base Kuopio henkilökunta
 Hockey Base Oulu GM Ville KeskitaloSami Mustonen
Hockey Shop Manager 
Tuotemyynti, Blackstone FBV teroitus

+3589 852 05 910
Sähköposti:
kuopio@hockeybase.fi