Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
ALKUPERÄINEN LAUKAISUKLINIKKA
-mailafittaus nyt mahdollista tulla suorittamaan Hockey Base treenikeskukseen
Laukaisuklinikka mailafittaus on Hockey Basen kehittämä alkuperäinen analysointitapa, jolla saadaan varmistettua pelaajalle oikenalainen maila ja paranettua laukaisutekniikkaa. Mailan osalta huomiota kiinnitetään mailan pituuteen, jäykkyyteen, kickpointtiin (taipumakohtaan), lavan malliin (lavan peilaus, käyryys) ja lapakulmaan (lavan ja varren kulman suhde). Tämä kaikki suhteutetaan pelaajan fyysisiin ominaisuuksiin ja pelitapaan, sekä luonnolliseen tapaan käyttää omaa kroppaansa laukauksissa. Mailanvalinnassa käytetään apuna viimeisintä tekniikkaa sekä Hockey Base treenikeskuksen ammattivalmentajien tietotaitoa ja osaamista. Varsinkin kasvuiässä olevalle pelaajalle on hyödyllistä käydä fittauksessa vähintään aina uuden kauden alussa, jotta muuttuneet fyysiset ominaisuudet osataan ottaa huomioon mailaa valitessa.
Mailan valinnan apuna käytetään mm. hidastuskameraa sekä Hockey Basen ja Jyväskylän Yliopiston yhteistyössä tekemää laukaisukinetiikan tutkimusta ja sen tuloksia. Laukaisuklinikan pitää aina Hockey Base harjoituskeskuksen ammattivalmentajat, joilla on viimeisin tietotaito laukaisutekniikasta ja kattava käsitys siitä, miten eri merkkien mailat ja mallit eroavat toisistaan. Treenikeskuksen mailafittauksissa valmentajamme antavat mielellään myös tekniikkavihjeitä siihen, miten pelaaja saa laukaustaan entistä paremmaksi. Yksi mailafittaus kestää n. 45-60 minuuttia. Aika on selkeästi pidempi, kuin myymälöissä tehtävä laukaisuklinikka-kiertueiden fittaus (kesto n. 15min.). Treenikeskuksessa toteutettavissa mailafittauksissa pystymmekin käyttämään selkeästi enemmän aikaa pelaaja- ja laukaisutyypin analysointiin ja haarukoimiseen, sekä toistamaan useampia syöttöjä ja laukauksia eri mailamalleilla. Näin pystymme varmistamaan jokaiselle pelaajalle parhaiten sopivan mailan ominaisuudet ja antamaan arvokkaita vihjeitä millä laukaisua saa kehitettyä entistä paremmaksi.

Varaa nyt oma aikasi alkuperäiseen mailafittaukseen:
Mailafittauksen hinta on 75e
HUOM! Jos ostat mailan heti treenikeskuksessa tehdyn fittauksen jälkeen Vantaan myymälästämme saat valitsemastasi mailasta 20e alennuksen.

Osallistuaksesi mailakartoitukseen tarvitset mukaan oman mailan, hanskat ja luistimet. Laukaisutekniikka-analyysi ja mailafittaus tapahtuu Vantaan treenikeskuksen tiloissa. Jos seurasi tai joukkueesi haluaa järjestää oman laukaisuklinikan, sekin onnistuu ottamalla suoraan yhteyttä Vantaalla sijaitsevaan treenikeskukseemme (varaukset@hockeybase.fi).


Hockey Basen mailamerkkivalikoimaan kuuluu tällä hetkellä (syksy 2021): Bauer, CCM, Warrior, True ja Vanx -mailat, joten laukaisuklinikan avulla saamme varmasti etsittyä jokaiselle optimaalisen mailan käyttöön.

Hockey Basesta löydät Bauer, CCM, Warrior, True ja Vanx -mailat

Hockey Base laukaisuvalmennus käynnissä.