Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Järjestä pelimiehen parhaat kemut!
Myös yritys- ja muut tapahtumat sopivat loistavasti tiloihimme.
Järjestä niin isoille kuin pienillekin pelimiehille ikimuistoiset syntymäpäivät Hockey Basessa! Myös yritys- ja muut tapahtumat sopivat loistavasti tiloihimme. Kauttamme myös laitteiden vuokrauspalvelu ja tapahtumat Teidän tiloihin!
Syntymäpäivät Hockey Basessa:

Hockey Basen ns. peruspakettiin kuuluu tilan käyttö kahdeksi tunniksi noin 12 henkilön juhliin. Hockey Basen puolelta paikalla on aina henkilö opastamassa laitteiden käytössä ja huolehtimassa turvallisuudesta.

Juhlissa sankari pääsee kokeilemaan luistelukonetta ja kaikki pääsevät halutessaan luistelemaan/pelaamaan synteettiselle KwikRink jäälle. Järjestämme juhlaväelle muutaman kilpailun esim. Rapidshot -laukaisukoneessa ja tutkan avulla.

Lähtökohtaisesti Hockey Base ei huolehdi juhlien tarjoilusta, vaan paikalle voi tuoda omat "eväät".

Juhlat räätälöidään luonnollisesti tapauskohtaisesti toiveiden mukaan.

Muut tapahtumat:

Tarvittaessa kauttamme onnistuu vaikka avaimet käteen -palvelu, jossa huolehdimme kaiken valmiiksi aina yhteiskuljetuksesta lähtien.

Järjestämme tiloissamme mielellämme erilaisia jääkiekon ympärille perustuvia tapahtumia. Tällaisia tapahtumia ovat esim. yrityksen virkistäytymispäivät, polttarit, tossulätkäturnaukset (sisä- tai ulkotiloissa kevytkaukalossa) ja muut erilaiset jääkiekkoaiheiset teematapahtumat.

Hockey Basessa onnistuu syntymäpäivät niin isomman kuin pienemmänkin pelimiehen iloksi.
Hockey Base Syntymäpäiväpaketit ja tapahtumat alk. 225e
Järjestämme tapahtumat myös tiloissanne:
Vuokravalikoimistamme löytyy mm. kevytkaukalo, synteettistä jäätä, tutkia, laukaisualustoja, kiekkotykki ja maalivahdin varusteet...