Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi
Hockey Base ja Bestshot yhteistyössä!
Nyt mahdollista harjoitella myös valikoiduissa myymälöissä
Katso Bestshot hinnasto tästä

BESTSHOT TAMMIKUUN LEIRI
Varaa oma paikkasi heti!
ILMOITTAUDU MUKAAN TAMMIKUUN LEIRILLE:
Bestshot -taitovalmennus U16-U11 pelaajille pienryhmissä

BestShot taitovalmennusta tarjolla Hockey Base Vantaan loistavissa tiloissa joulukuussa. Tarjolla kolme erillistä treeniä identtisellä sisällöllä. Jokainen paketti sisältää 60 min. off-ice ja 60 min jäätä täydessä pelivarustuksessa. Bestshot valmentajina toimivat mm. yli 1000 Liigapeliä pelannut Aro "Lada" Laatikainen ja yli 10 kautta Liigassa pelannut Toni Kähkönen.

Off-ice: Laukauksen ja syöttämisen kehittäminen BestShot konseptin avulla.
Jääharjoitus: Kiekonhallinta, laukominen, maalinteko, syöttäminen ja haltuunotto.

Kotimainen ympärivuotisen yksilöllisen jääkiekkoharjoitelun edelläkävijä Hockey Base ja laukaisuharjoitteluanalytiikkan ja mittaustavan kehitänyt Kuopiolainen Bestshot nyt yhteistyössä!

Mistä on kyse?
Vuonna 2011 perustettu ympärivuotinen jääkiekon sisäharjoittelukeskus Hockey Base ja Kuopiolainen vuonna 2016 perustettu Bestshot ovat nyt yhteistyössä. Tämän yhteistyösopimuksen myötä kaikki Bestshot -konseptin palvelut on käytettävissä Vantaan harjoituskeskuksessa erikseen varattavina treeneinä. Tämän lisäksi tulevaisuudessa osassa Hockey Base myymälöiden laukaisupaikkoja tullaan tarjoamaan räätälöityjä Bestshot-palveluita. Paikkakunnat tullaan ilmoittamaan myöhemmin, ja alkuvaiheessa Bestshot-valmiudella olevia laukaisupaikkoa tulee olemaan 2-4 kappaletta valituilla paikkakunnilla.
Nanoteknologia saapuu mailoihin

BESTSHOT -konsepti keskittyy laukaisu- ja syöttösuoritukseen, sen analysointiin ja mittaamiseen. järjestelmän avulla saadaan selville mitä juuri ratkaisevalla hetkellä suoritusta tapahtuu: Suurnopeuskamera mahdollistaa suoritusten tarkastelun huomioiden jokainen pienikin liikahdus urheilijan suorituksessa -sentti sentiltä.

Bestshot laiteiston avulla voidaan tarvittaessa tallentaa pelaajan jokainen harjoite: Laukauksen tai syötön ja pelaajan kehittymisen seuranta on entistä tarkempaa. Bestshotin yksi kantavista ajatuksista on, että kun jokainen harjoite on mahdollisimman laadukas ja dokumentoitu, pystyy urheilija kehittymään nopeasti ja tasaisesti omalle maksimaaliselle tasolleen.

Bestshot laitteisto mahdollistaa myös erilaisten pelintilanteen omaisten kilpailullisten harjoitteiden hyödyntämisen, jolloin fyysisen suorituksen rinnalle saadaan luotua myös pelitilanteita muistuttavaa henkistä kuormaa. Erilaiset kilpailutilanteet myös motivoivat urheilijoita antamaan parhaansa, jolloin harjoittelun teho ja tulokset yleisesti nousevat ja harjoittelu pysyy mielekkäänä. Bestshot-konsepti on loistava kehitys- ja harjoittelualusta noin 10 vuotiaasta aktiivisesta harrastajasta aina huipputason ammattilaisille asti.

BESTHOT harjoittelu Hockey Base myymälöissä:

Ilmoitamme seuraavat ajankohdat kun kiertue taas starttaa.

Bestshot harjoitusten ajanvaraukset myymälöihin:


(Katso Bestshot treenihinnasto alta)

Bestshot järjestelmä Hockey Base Vantaan treenikeskuksessa:
• Maaliportit (2 kpl)
• Syöttöportit (2 kpl)
• Laukaisuportti (1 kpl)
• Suurnopeuskamera
• Bestshot -valot
• Downforcer-voimalauta
Lähtökohtaisesti Bestshot harjoittelu tapahtuu treenikeskuksen yläkerran KwikRink keinojääkaukalossa. Järjestelmän käyttö on mahdollista myös Hockey Base jäähallissa aidolla jäällä.

Hockey Base yhteisyössä Bestshotin kanssa

"Bestshot yhteistyösopimuksen myötä Treenikeskuksen palveluvalikoima laajenee entisestään, ja pystymme palvelemaan entistäkin paremmin nykyisiä ja uusia asiakkaitamme. Samalla harjoitusten tulosten dokumentointi monipuolistuu, kun Bestshot konseptin tekeminen perustuu aina mitattaviin ja todennettaviinarvoihin."
Hockey Base valmennuspällikkö Jami Matilainen toteaa.

Konsepti on loistava lisä Hockey Basessa Matilaisen johdolla kehitettyyn laukaisu- ja mailaklinikkaan, jossa on suurnopeuskameroiden ja Jyväskylän Liikuntatieteellisen Yliopiston kanssa yhteistyössä tehdyn laukaisukinetiikkatutkimuksen tulosten avulla pystytty jo vuosia keskittymään yksityiskohtaisesti laukauksen kinetiikkaan ja eri mailamallien tuomiin eroihin sekä parantamaan pelaajien syöttö- ja laukaisutekniikoita ja -taitoa. Bestshot -konsepti tuo tähän hieman erilaisen näkökulman ja enemmän mitattavia muuttujia, sekä kehityksen tarkkaa seurantaa näiden arvojen avulla. Bestshot onkin loistava työkalu sellaiselle pelaajalle, joka haluaa seurata tarkasti omaa kehittymistään ja nähdä muutoksia mitattavissa asioissa. Lisäksi Bestshot -järjestelmä mahdollistaa erilaisten harjoitusmuotojen ja kilpailutilanteiden toteuttamisen, mikä on loistava lisämotivaattori erilaisiin harjoittelutilanteisiin.

"Olemme Bestshotilla erittäin innostuneita yhteistyön alkamisesta sekä mahdollisuuksista tarjota laadukasta faktaan perustuvaa valmennusta ympäri Suomea huippuolosuhteissa Hockey Basen tiloissa.
Tuomme bestshot.fi:n usean vuoden aikana kehittämän valmennuskonseptin sekä huipputason valmennusosaamisen kaikkien halukkaiden käyttöön: Valmennusprosessimme tähtää aina mitattavaan kehittymiseen joka toteutetaan suunnitellusti asiakkaan tarpeiden mukaan. Tuotteitamme ovat esim. tehontuoton lisääminen, kovuustarkkuus sekä nopeustaitavuus erityyppisissä laukaustekniikoissa. Yhteistyömme Hockey Basen kanssa tarjoaa pelaajille laadukkaan kokonaispaketin, joka luo merkittävän täysin mitattavissa olevan kilpailuedun."
Bestshot.fi konseptin kehittäjä Marko Ahosilta.

Heräsikö kiinnostus? Ota yhteyttä:
Bestshot hinnasto

Henkilömäärä
Kertahinta
Treeniaika
1
90,-
60 min
2 150,- 60 min
3
180,-
60 min
4
200,-
60 min
 
Bestshot harjoittelussa on mahdollisuus myös joukkueharjoituksiin ja pidempikestoiseen yhtäjaksoiseen harjoitteluun. Kysy näistä lisää Hockey Basesta ja räätälöidään teidän tarpeita vastaava kokonaisuus.
Lue lisää Bestshot kotisivuilta >>
Lue lisää Hockey Base laukaisuklinikasta >>

Jarmo Kekäläinen löytää paljon hyvää Bestshot -konseptista
Jukka Jalonen kommentoi Bestshot -konseptia
Miro Heiskasen haastattelu Bestshot jääharjoittelun jälkeen
Bestshot ja Hockey Base yhteistyössä