Hockey Base - Jääkiekon uusi aikakausi

Hockey Base JOENSUU

Hockey Base Joensuu on järjestyksessään 17 Hockey Base myymälä. Joensuun myötä kiekkokartalle astuu myös uudenlainen yhteistyömalli, kun myymälän vetovastuuta hoitaa Joensuun Kiekko-Pojat. Yhteistyömalli tuo Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla tällä hetkellä pelaavalle joukkueelle loistavan mahdollisuuden monipuolistaa toimintojaan ja varmistaa paikkansa lajin ytimessä entistä laajemmalla toimintamallilla. Samasta osoitteesta löytyy jatkossa myös Kiekko-Poikien toimisto

Itse myymälä on todellinen täyden palvelun jääkiekkokauppa, jonka valikoimista löytyy suurimpien jääkiekon valtamerkkien varusteet ja tarvikkeet monipuolisesti suoraan hyllystä. Asiantunteva ja laajan kokemuksen jääkiekosta omaava henkilökuntamme auttaa aina löytämään sen Teille parhaan ratkaisun esim. CCM:n, Warriorin ja Truen varusteista ja mailoista. Valikoimissa on laaja valikoima myös muiden huippumerkkien tuotteita, joista mainittakoon esim. Howieksen erkat, teipit, gripit ja lapavahat.

Tervetuloa tutustumaan myös laadukkaaseen ja huomattavasti perinteistä teroitusta monipuolisempaan Blackstone FBV -teroitukseen ja muihin Blackstone -luistinpalveluihin!
Hockey Base Vaasa henkilökunta

Tuotemyynti, Blackstone FBV teroitus


Sähköposti:
joensuu@hockeybase.fi


Tuotemyynti, Blackstone FBV teroitus


Sähköposti:
joensuu@hockeybase.fi